sábado, 7 de julio de 2012

Llacs Tristaina i Llacs Passons Andorra

Dia 4 de juliol de 2012
Sortim de casa a les 6 de la tarda en direcció Andorra. Farem nit a l'aree que hi ha al supermercat Riber, crec que la nit sera passada per aigua.

Dia 5 de juliol de 2012
Efectivament a estat una nit de llams i trons pero sembla que els dia, de moment sembla que fera un mati maco per anar a caminar.
Després d'esmorçar marxem en direcciò la Massana i d'aqui cap a les pistes d'esqui d'Ordino, aparquem l'autocaravana just al costat on comença la pujada cap els Llacs de Tristaina son uns 45 mn
en arribar a dalt es pot observar tot el circ de Tristaina, els dos primers Llacs i en un recò un pilot de neu, encara per fondres i poder alimentar el llac gran. entre anar i tornar ehm tardat 2 hores i 10 minuts.




Es una excurcio recomenable per tota la familia.
Hem anat aparcar-nos al parking de Grau Roig on hi farem nit.

Dia 6 de juliol de 2012

Despres de passar la nit, tambe amb llams i trons, pero el dia sembla que sera bo, despres d'esmorçar començem a caminar en direcció els llacs de Passons. Nosaltres pujem per un cami que queda a mà esquerra (també una pista d'esqui) fins arribar a una senyal que indica que tenim de continuar pel mig del bosc, es guapissim, ja surts al primer llac. des de aqui pel costat esquerra del llac continuem, sempre senguin les marques vermelles i blanques del GR, a dalt i trobem un altre llac, marxem per la dreta en direcció les pistes d'esqui per tornar cap a l'autocaravana










No hay comentarios: